För alla !

Perfekt för möhippan, svensexan, tjej - och killgänget. Du kan även boka PT-timmar och gruppträning om du vill tjuvstarta din träning.

måndag 21 januari 2013

Tidsåtgång?

Skulle gjort en kolumn med frågan om hur lång tid den här utmaningen tar, men vågade inte börja pilla med inställningarna med risk för att radera eller förflytta något som jag inte vill ändra (jag är ingen mästare på det här med hemsidor direkt ) så jag gör ett inlägg om det istället :-D

Så, tiden för en mångkamp brukar ligga på 2,5 timmar inklusive uppvärmningen. Då hinner vi coachning, genomgång av varje gren och tävling.
Ni ska veta att jag är en mycket flexibel människa så inget som jag ger uttryck för här är skrivet i sten. Det är en mall som får ligga till grund för individuella bestämmelser senare.

Om det är personlig träning ni är intresserade av (eller gruppträning) så ligger det på en timme åt gången.

Ha en bra träningsvecka kompisar.

Vi hörs !
Jag kan göra dig stark !
Jag kan göra dig stark! 
Nadja

fredag 18 januari 2013

Då är vi igång!


Hejsan ni glada aktiva människor!

Nu har jag suttit i tre dagar med att försöka förstå hur man ska få ihop alla dem här delarna till en blogg. Ikväll tänkte jag "skit samma, nu börjar jag" och här är jag!
Den här sidan finns för er som vill testa på att mångkampa, träna med en personlig tränare (mig) eller i grupp (fortfarande med mig).

Jag är redo!
Jag är en elitidrottande sjukamperska som ibland har alldeles för mycket fritid. Därför har jag till och från hoppat in som coach vid olika happenings som svensexor eller möhippor, för ett företag som heter AKAZIA. Men nu tänkte både dem och jag att ni alla kan komma direkt till mig med era önskemål! Bra va? :)

Jag har tränat friidrott sedan jag var sju år gammal och hållit på med både handboll, fotboll och ridning i omgångar. Jag har en mental rådgivare (en sådan skulle alla ha!) och en dietist har lagt sig i min mat vilket betyder att jag kan ge er råd och pepp om ni så önskar.

Jag har läst till beteendevetare och intresserar mig mycket för den mänskliga hjärnan, våra beteenden och hur vi agerar när vi ställs inför något oväntat: positivt eller negativt.

Alltså: jag är mer än redo för att ta emot er ! Jag skulle börja lite fint. Det här inlägget måste klassas som fint ? :)

Kommer att försöka uppdatera med jämna mellanrum med lite smått och gott. Bilder från andra grupper som är och tävlar hos mig eller bara små rapporter med nyheter från PT-världen. Kanske min kära adept Anders har blivit en JÄKEL på att springa nu när jag kommer hem från mitt läger i Spanien :)

Tjohej från mig så länge,
Nadja